C Slatka tradicija

Sastojci
4 dl kisele pavlake
2,5 čaše C šećera u prahu
250 g margarina
300 g mlevenog keksa
1 pakovanje C oblandi

Naši proizvodi
Šećer u prahu Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Bojana

Brze oblande sa mlevenim keksom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U posudu za mešanje umutiti pavlaku i šećer.

U šerpici staviti margarin, te ga otopiti na laganoj vatri.

Zatim dodati mlevveni keks i sve dobro promešati. Sjediniti umućene filove.

Gotovim filom premazati oblande.

Poslednju koru takođe premazati filom, pa posuti mlevenim keksom.

Oblandu ostaviti da odstoji i da se stegne, pa je seći na štangle.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Fil sa kiselom pavlakom i mlevenim keksom.