C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
2 čaše kisele pavlake
400 g šećera
2 kesice C vanilin šećera
1 margarin
150 g čokolade za kuvanje
400 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Oblande Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Brza oblanda

Jednostavan recept.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U dublju šerpu staviti šećer, C vanilin šećer i kiselu pavlaku da se otopi na ringli uz postepeno mešanje.

Kada se otopi i proključa, skloniti sa ringle i dodati margarin i čokoladu i mešati dok se ne istope i sjedine.

Na kraju dodati mleveni keks i sačekati malo da smesa bude mlaka.

Filovati oblandu, mazati fil na stranu sa većim kockicama.

Poslednju takođe okrenuti da gore budu krupnije kockice.

Pritisnuti kao i svaku drugu oblandu i ostaviti da odstoji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Može, a i ne mora u frižider na hlađenje.