C Slatka tradicija

Sastojci
3 dl kisele vode
200 gr šećera
1 čaša ulja
400 g brašna
1 kašičica C sode bikarbone
1/2 kesice cimeta
džem od kajsije
100 g čokolade

Naši proizvodi
Soda bikarbona

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Posno medeno srce

Jednostavno i brzo se priprema, a takođe je veoma ukusan.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U odgovarajuću posudi staviti kiselu vodu, šećer, ulje, C sodu bikarbonu, cimet i brašno, sve dobro promešati.

Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći oko 25 minuta.

Kada je kora gotova, modlom u obliku srca vaditi kolačiće.

Kolače premazati džemom od kajsije i preliti rastopljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sačekati da se kora ohladi, pa vaditi kolače.