C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kora za pitu
2 jaja
čaša jogurta
čaša šećera
pola čaše ulja
1 čaša griza
3 vanilin sećera
1 prašak za pecivo
300 g višanja
šećer u prahu

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Šećer u prahu Pšenični griz

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Pita sa višnjama i grizom

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti jaja, u to dodati jogurt, ulje, šećer, vanilin šećer, griz i prašak za pecivo.

Mazati po tri kore i na treću staviti višnje, uviti i složiti na pleh.

Rernu zagrejati na 180 C i pecite oko 40 min. Nakon toga prekriti krpom i pustiti da se ohladi.

Seći na parčiće i posuti sa šećerom u prahu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Po želji možete da pripremite i šerbet od 200 g šećera i 200 ml vode, i da prelijete preko pita.