C Slatka tradicija

Sastojci
Puslice:
4 belanca
200 g C šećera u prahu
200 g C kokosa
Fil:
1 jaje
100 g C šećera u prahu
100 g margarina
2 rebra čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Padobranci sa kokosom

Vrlo ukusan kolač.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg, dodati C kokos, izmešati.

Kašičicom vaditi puslice, ređati u namazan pleh posut brašnom i peći na 100 stepeni 1 sat.

Na pari skuvati jaje i šećer, dodati čokoladu i ostaviti da se hladi.

Umutiti margarin sa ohlađenim filom.

Po dve puslice spajati filom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Puslice vaditi manje jer su lepše.