C Slatka tradicija

Sastojci
2 kore po:
3 žumanca
1 celo jaje
3 kašike šećera
3 kašike ulja
3 kašike mleka
4 kašike brašna
pola kesice C praška za pecivo
Fil:
1 litar vode
16 kašika šećera
4 C pudinga od vanile
2 kesice C vanilin šećera
2 umućena C šlaga

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slavica

Krempita na moj način

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
2 kore po 3 žumanca, 1 celo, 3 kašike šećera, 3 kašike ulja, 3 kašike mleka, 4 kašike brašna, pola kesice C praška za pecivo.

Fil:
1 litar vode, 16 kašika šećera, 4 C pudinga od vanile.

Skuvati puding i vreo umešati polako sa umućenim belancima koja su vam preostala od kora.

Obavezno idu dve kesice C vanilin šećera. Tako sjedinjeno izručiti između dve kore koje ste pekli dok vam se kuvao fil.

Ja volim po vrhu da premažem sa 2 umućena C šlaga. Predivan i lagan, prosto savršen.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Problem je što je najlepši kad prenoći i dobro se ohladi u frižideru. Zato moja je preporuka da ga pravite uveče kasno, do ujutro je spreman i prelep.