C Slatka tradicija

Sastojci
250 g margarina
200 g šećera
3 žumanceta
5-6 kašika mleka
1 C Prašak za pecivo
Narendana kora jednog limuna
500 g brašna
2 C Vanilin šećera

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Domaći keks

Najlepši domaći keks.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti glatko testo od navedenih sastojaka, pa ga razviti oklagijom.

Testo bi trebalo da bude debljine oko 0,5 cm.

Koristiti modle za oblikovanje kojima vadite testo i ređate na podmazani pleh.

Peći na 200 - 250 C, oko 7-8 minuta (dok keks blago ne porumeni).

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata