C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
300 g mlevenog keksa
100-150 g margarina
100 ml soka od narandže
Fil:
250 ml slatke pavlake
2 čaše kisele pavlake
100 g C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
Voćni preliv:
300 g bilo kog sitnog voća
oko 10-15 kašika šećera
1 C želatin

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tanja

Čizkejk

Ukusno, brzo i jeftino.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora:
Sve se pomeša, pa se oblikuje u okruglom plehu za torte.

Fil:
Umuti se slatka pavlaka pa se kašikom u smesu doda kisela voda i ostali sastojci.

Preliv:
Skuva se džem od voća i šećera, pa po upustvu se koristi C želatin.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata