C Slatka tradicija

Sastojci
650 ml jogurta
200 g šećera
200 ml ulja
1 C soda bikarbona
3 pune kašike C kakao praha
Preliv:
200-300 ml mleka
2 C vanilin šećera
Malo C kakao praha
Fil:
1 l mleka+300 ml
2 C pudinga od čokolade
2 C pudinga od lešnika
250-350 g C prah šećera
250 g margarina

Naši proizvodi
Soda bikarbona Kakao prah Vanilin šećer Puding čokolada Puding sa ukusom lešnika Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Brzi kolač

Ukusan, čokoladan, topi se u ustima.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Jogurt i šećer izmutite, dodajte ulje, brašno, C kakao i C sodu bikarbonu.

Sve zajedno izmešajte, pa izručite u podmazan pleh (nikako pek papir) i pecite na 200 stepeni sve dok čačkalica koju zabodete ne bude suva.

Preliti vruću koru vrućim prelivom koji skuvate.

Stavite mleko, šećer i C kako pa skuvajte.

Fil mleko zagrejte do vrenja pa dodajte smesu od 300 ml mleka i 4 C pudinga pa skuvajte.

Kada se ohladi penasto umutite margarin i C prah šećer i dodajte puding sve umutite i stavite na ohladđenu koru.

Poslužite hladno.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U koru i u fil stavite prstohvat soli.