C Slatka tradicija

Sastojci
1 šolja pirinča (šolja za čaj)
3 šolje vode
500 ml mleka
7 kašika šećera
2 kesice C vanilin šećera
1 kesica C pudinga sa ukusom čokolada
Pola kesice cimeta
čokolada za dekorisanje

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

Čokoladni sutlijaš

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati očiščen i opran pirinač u vodi, kada omekša dodati mleko (ostaviti malo za puding).

Kada je skroz kuvan dodati razmućen puding u malo mleka, sa šećerom i vanilinim šećerom.

Mešati na laganoj vatri, da se zgusne.

Gotov sutlijaš sipati u vlažne činije, posuti malo cimeta i narendati čokoladu odozgo.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Sutlijaš je najbolji kada se ohladi!