burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripremedo 30 min

tezina pripreme Lako

broj porcijaKalup dimenzija 20x30cm

Kolač sa tri vrste čokolade

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
do 30 min

Težina pripreme:
Lako

Broj porcija:
Kalup dimenzija 20x30cm

Sastojci

Sastojci:

1000 ml Mleko

50 ml Voda

70 g Šecer

7 kašika C Pšenični griz

100 g C Kokosovo brašno

185 g Puter

550 g Mlevena plazma

250 ml Slatka pavlaka

300g g Čokolada (100g Menaž čokolade, 100g Milka mlečne čokolade, 100g Milka čokolade sa lešnicima)

Kolač sa tri vrste čokolade

Plazma kokos kolač sa tri vrste čokolade. Brza priprema. Kremast. Idealan za ljubitelje plazme i kokosa. Prijatno! :)

Koraci pripreme

1.

U šerpu sipati mleko, vodu, šećer, griz i kokos. Sjediniti. Staviti na ringlu i kuvati.

2.

U vrelu smesu dodati puter i mešati dok se skroz ne otopi. Dodati mlevenu plazmu. Sjediniti.

3.

Kalup obložiti pek papirom ili po dnu posuti malo plazme. Izručiti smesu i izravnati.

4.

U šerpu sipati slatku pavlaku. Zagrejati je do ključanja.
Dodati čokolade i mešati dok se čokolada ne istopi. Sipati preko kolač

5.

Najbolje je ostaviti u frižideru par sati da se kolač ohladi.
Po želji možete dekorisati sa jagodama.
Uživajte!

Naši proizvodi

Kolač sa tri vrste čokolade

Plazma kokos kolač sa tri vrste čokolade. Brza priprema. Kremast. Idealan za ljubitelje plazme i kokosa. Prijatno! :)

Koraci pripreme

1.

U šerpu sipati mleko, vodu, šećer, griz i kokos. Sjediniti. Staviti na ringlu i kuvati.

2.

U vrelu smesu dodati puter i mešati dok se skroz ne otopi. Dodati mlevenu plazmu. Sjediniti.

3.

Kalup obložiti pek papirom ili po dnu posuti malo plazme. Izručiti smesu i izravnati.

4.

U šerpu sipati slatku pavlaku. Zagrejati je do ključanja.
Dodati čokolade i mešati dok se čokolada ne istopi. Sipati preko kolač

5.

Najbolje je ostaviti u frižideru par sati da se kolač ohladi.
Po želji možete dekorisati sa jagodama.
Uživajte!

Autor

Danijela7
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Uskršnje poslastice"

Pošalji recept