1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
Kalup dimenzija 20x30cm
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
Kalup dimenzija 20x30cm
1000 ml Mleko
50 ml Voda
70 g Šecer
185 g Puter
550 g Mlevena plazma
250 ml Slatka pavlaka
300g g Čokolada (100g Menaž čokolade, 100g Milka mlečne čokolade, 100g Milka čokolade sa lešnicima)
Plazma kokos kolač sa tri vrste čokolade. Brza priprema. Kremast. Idealan za ljubitelje plazme i kokosa. Prijatno! :)
U šerpu sipati mleko, vodu, šećer, griz i kokos. Sjediniti. Staviti na ringlu i kuvati.
U vrelu smesu dodati puter i mešati dok se skroz ne otopi. Dodati mlevenu plazmu. Sjediniti.
Kalup obložiti pek papirom ili po dnu posuti malo plazme. Izručiti smesu i izravnati.
U šerpu sipati slatku pavlaku. Zagrejati je do ključanja.
Dodati čokolade i mešati dok se čokolada ne istopi. Sipati preko kolač
Najbolje je ostaviti u frižideru par sati da se kolač ohladi.
Po želji možete dekorisati sa jagodama.
Uživajte!
Plazma kokos kolač sa tri vrste čokolade. Brza priprema. Kremast. Idealan za ljubitelje plazme i kokosa. Prijatno! :)
U šerpu sipati mleko, vodu, šećer, griz i kokos. Sjediniti. Staviti na ringlu i kuvati.
U vrelu smesu dodati puter i mešati dok se skroz ne otopi. Dodati mlevenu plazmu. Sjediniti.
Kalup obložiti pek papirom ili po dnu posuti malo plazme. Izručiti smesu i izravnati.
U šerpu sipati slatku pavlaku. Zagrejati je do ključanja.
Dodati čokolade i mešati dok se čokolada ne istopi. Sipati preko kolač
Najbolje je ostaviti u frižideru par sati da se kolač ohladi.
Po želji možete dekorisati sa jagodama.
Uživajte!
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.