1
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Srednje
20
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Srednje
Broj porcija:
20
200 g Lešnik
200 g Soja mleko
500 ml Čokoladne napolitanke
200 g C Puding sa ukusom čokolade
300 g Keks
Sastojci: 200 g čokolade za kuvanje, 100 g c secera u prahu, 2 c vanilin šećera, 2 c pudinga od čokolade, 150 g biljnog margarina, 200 posnih čokoladnih napolitanki, 200 g pečenih lešnika, 500 ml sojinog mleka, 200 g mlevenog posnog keksa. Skuvati mleko i šećer sa pudingom. Ostaviti da se ohladi. Istopiti čokoladu u koju ćete dodati kašiku ulja. Umutiti margarin, i dodati ohladnjeni puding, lešnika, keks i napolitanke i čokoladu. Uzimati masu malom kašikom i formirati rukom kuglice. Valjati kuglice u seckani lešnik i ređati na tacnu. Zasladi dan vrhunskim posnim kuglicama!
Skuvati puding sa soja mlekom i šećerom. Ostaviti da se ohladi
Samleti u blender u pečene pesnike, možete sitnije, ali i ostaviti krupnije komadiće.
Umutiti penasto margarin.
U ohladnjeni puding staviti prethodno istopljeni čokoladu, dodati keks, napolitanke i lesnike.
Sastojci: 200 g čokolade za kuvanje, 100 g c secera u prahu, 2 c vanilin šećera, 2 c pudinga od čokolade, 150 g biljnog margarina, 200 posnih čokoladnih napolitanki, 200 g pečenih lešnika, 500 ml sojinog mleka, 200 g mlevenog posnog keksa. Skuvati mleko i šećer sa pudingom. Ostaviti da se ohladi. Istopiti čokoladu u koju ćete dodati kašiku ulja. Umutiti margarin, i dodati ohladnjeni puding, lešnika, keks i napolitanke i čokoladu. Uzimati masu malom kašikom i formirati rukom kuglice. Valjati kuglice u seckani lešnik i ređati na tacnu. Zasladi dan vrhunskim posnim kuglicama!
Skuvati puding sa soja mlekom i šećerom. Ostaviti da se ohladi
Samleti u blender u pečene pesnike, možete sitnije, ali i ostaviti krupnije komadiće.
Umutiti penasto margarin.
U ohladnjeni puding staviti prethodno istopljeni čokoladu, dodati keks, napolitanke i lesnike.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.