burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Kolač sa pudingom i ovsenim pahuljicama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

1 kesica C pudinga sa ukusom vanile

1/2 l soka od pomorandže

100 g šećera

250 g ovsenih pahuljica

450 g mlevenog posnog keksa

Glazura:

50 g posne čokolade

1 supena kašika ulja

Kolač sa pudingom i ovsenim pahuljicama

Koraci pripreme

Staviti da provri pola litra soka od pomorandže.

Puding izmešati sa šećerom i pola decilitra vode u glatku smesu.

Zakuvati puding u soku od pomorandže.

U vreo puding umešati ovsene pahuljice, a zatim dodati mleven keks.

Sve dobro izmešati, prvo varjačom, a kad se malo prohladi i rukama, i na foliji formirati od napravljene smese kao torticu.

Kolač preliti otopljenom čokoladom pomešanom sa kašikom ulja.

Ostaviti kolač par sati da se prohladi i glazura stegne pa seći na kocke.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Kolač sa pudingom i ovsenim pahuljicama

Koraci pripreme

Staviti da provri pola litra soka od pomorandže.

Puding izmešati sa šećerom i pola decilitra vode u glatku smesu.

Zakuvati puding u soku od pomorandže.

U vreo puding umešati ovsene pahuljice, a zatim dodati mleven keks.

Sve dobro izmešati, prvo varjačom, a kad se malo prohladi i rukama, i na foliji formirati od napravljene smese kao torticu.

Kolač preliti otopljenom čokoladom pomešanom sa kašikom ulja.

Ostaviti kolač par sati da se prohladi i glazura stegne pa seći na kocke.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept