C Slatka tradicija

Sastojci
2 šoljice ulja
4 šoljice vode
5 šoljica šećera
2 kašike kakaoa
20 kašika oštrog brašna
1 kesica C praška za pecivo
Dodatno:
margarin za mazanje posude za pečenje
C šećer u prahu za posipanje
(šoljica za meru je mala šoljica za crnu kafu)

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Zebra

Umutite sve sastojke da se lepo sjedine. Smesu podelite na pola, te u jedan deo dodajte kakao i lepo sjedinite.

Pripremite okruglu posudu za pečenje kolača, namažite je margarinom i pospite brašnom.

Sipajte u sredinu posude jednu kašiku svetlog testa, zatim od gore (preko) sipajte jednu kašiku tamnog testa ... i tako dok ne utrošite sav materijal. Testo će se razlivati jer je tečno!

Rernu zagrejte na 180 stepeni i pecite kolač oko 40 minuta.

Prohlađen kolač pospite C šećerom u prahu.



Ostali recepti

Kolač pravite dan ranije, biće ukusniji!