C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
5 jaja
7 kašika šećera
5 kašika brašna
300 ml vode
2 kesice C vanilin šećer
Za fil:
3 C pudinga sa ukusom jagode
6 kašika šećera
1 l vode
500 g jagoda svežih
200 g C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding sa ukusom jagode Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelica

Voćni kolač sa jagodama

Za koru:
5 jaja, 5 kašika šećera, 5 kašika brašna pomešati i peći.

Kad je ispečeno preliti sa 300 ml vode u koju se stave 3 kašike šećera i 2 kesice C vanilinog šećera, naravno to se prokuva i ohladi pa se hladno prelije preko vruće kore.

Za fil:
3 C pudinga od jagoda i 6 kašika šećera skuvati u 1l vode. Dodati jagode oko 500 g i preliti preko kore.

Na kraju ukrasiti C šlag kremom (oko 200 g šlaga je potrebno).



Ostali recepti

Kolač je najbolje napraviti uveče i ohladiti u frižideru pre služenja.