C Slatka tradicija

Sastojci
2 kantice kisele pavlake 20% ml.masti
250 g C šećera u prahu
400-500g smrznutog voća (maline, jagode,borovnice...)
jedno veće pakovanje piškota
mleko za umakanje piškota
C šlag za dekoraciju

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Voćna torta sa piškotama

Umačite jednu po jednu piškotu u mleko i stavljajte na tacnu, ređajte uzduz ili popreko svejedno je.

U jednu kanticu pavlake sipajte pola kesice C šećera u prahu, izmešajte kašikom i to nanesite na koru od piškota.

Zatim uzmite voće i pospite po pavlaci.

Onda opet umačite piskote u mleko i ređate na voće,zatim drugu kanticu pavlake dodajte preostali šećer u prahu i to nanesite na piškote,onda opet voće.

Možete staviti sad opet red piškota,a i ne morate.

Možete odmah staviti C šlag preko voća, a ako zelite da imate više piškota stavite jos jedan red piškota i onda preko torte šlag.



Ostali recepti

Nemojte puno natopiti piškote jer one svakako omekšaju od fila.