C Slatka tradicija

Sastojci
500 g šećera
500 ml mleka
500 g čokolade za kuvanje
250 g margarina
250 g putera
50 g pistaćija
600 g plazma keksa mlevenog
100 g neslanog kikirikija
1 pakovanje C Oblande

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovanka

Vaseljenska oblanda

Pomešati mleko i šećer i staviti da provri.

U provrlo dodati puter i margarin pa na tihoj vatri uz stalno mešanje otapati.

Dodati čokoladu i takođe mešati dok se ne istopi. Na kraju umešati keks.

Skloniti sa ringle i ostaviti 5 minuta.

Filovati oblandu tako što prvo ide oblanda pa fil pa po sredini malo mlevenog pistaćija pa oblanda pa fil pa pistaći.

Na zadnji fil staviti seckani pečeni neslani kikiriki pa oblandu.

Pritisnuti nečim teškim i ostaviti da prenoći.



Ostali recepti