C Slatka tradicija

Sastojci
Za prvu koru:
400 g C šlag krem
4 dl hladne kisele vode
400 g mlevenog keksa
100 g mlevenih oraha
Za drugu koru:
400 g C šlag krem
4 dl hladne kisele vode
300 g eurokrema
Za treću koru :
400 g C šlaga
4 dl hladne kisele vode
300 g jagoda

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Divna

Torta sa jagodama

Za prvu koru umutite C šlag sa vodom, dodajte keks i mlevene orahe, za drugu koru umutite C šlag sa vodom i lagano umešajte eurokrem, a za treću umutite C šlag i dodajte iseckane jagode.

U kalup kojem se skidaju stranice slažite kore jednu na drugu i stavite u zamrzivač na dva-tri sata.

Kada se torta stegne, izvadite je, ukrasite jagodama i poslužite.



Ostali recepti