C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
4 jaja
2 čaše hladnog mleka
2 i po čaše šećera
1 čaša suncokretovog ulja
4 čaše brašna
1 kesica C praška za pecivo
kakaoa po želji
Fil:
1/2 mleka
2 kesice C pudinga od vanile
1 margarin
100 g šećera u prahu
Za dekoraciju:
2 kesice kokosovog brašna
1 čokolada za kuvanje

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Puding sa ukusom vanilina Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šubare - ruske kape

Priprema kore:
Sve sastojke pome[ati, izliti u pleh namazan margarinom.

Peći na 200 stepeni 20-25 minuta.

Priprema fila:
Skuvati puding. U ohlađen puding dodati prethodno umućen margarin i šećer u prahu.

Kora se seče čašom, ili kalupom u obliku kruga, pa uzduzno presečemo na pola svaki krug.

Puniti filom, pa tankim slojem fila premazati spoljašnju stranu.

Valjati u kokosovo brašno.

Na kraju gornju stranu premazati tanko čokoladom.



Ostali recepti

Savet za koru: Ja sam lično smesu stavila u kalupe za mafine, jer tako ništa ne otpadne, dobije se mnogo više šubara. Postupak je isti. Kada se kora ispeče 'mafine' preseći po sredini i nastaviti prema receptu. Koristite C proizvode jer će samo tako vaši kolači imati neverovatan ukus.