C Slatka tradicija

Sastojci
3 C Pudinga karamel
1 l mleka
10 kašika šećera
250 g margarina
100 g C Šećera u prahu
500 g C Šlag krem belog sa ukusom slatke pavlake
500 ml kisele vode
600 g keksa punjenog kakao kremom
100 g mlečnih karamel bombona
3 kašike mleka

Naši proizvodi
Puding karamel Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šeherezada torta

Skuvati puding sa 1 l mleka. Margarin penasto umutiti sa šećerom u prahu, pa postepeno dodavati prohlađen puding uz mućenje.

Umutiti šlag krem beli sa kiselom vodom prema uputstvu.

Na odgovarajuću podlogu ređati: keks (nikako ne kvasiti), fil, šlag krem, dok se ne potroše svi sastojci.

Tortu premazati i ukrasiti preostalim šlag kremom.

Po želji otopiti 100 g mlečnih karamela sa mlekom i ukrasite tortu.



Ostali recepti

Umesto mleka, karamele možete otopiti sa slatkom pavlakom.