C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
8 jaja
370 g šećera
2 kesice C vanilin šećera
300 g mlevenog keksa
100 g čoko krema
250 g maslaca

Naši proizvodi
Vanilin šećer Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Šarena oblanda

Žuti fil:
8 žumanaca, 2 kesice vanilin šećera dobro umutiti i skuvati na pari. Umutiti penasto maslac i u njega dodati žumanca kad se ohlade.

Braon fil:
8 belanaca,8 kašika šećera umutiti u sneg, u to dodati 300 g mlevenog keksa i 10 g čokoladnog krema.

Filovati listove oblande naizmenično braon pa žuti fil.

Poslednji list oblande ne treba mazati.



Ostali recepti

Oblandu pokriti streč folijom i pritisnuti. Ostaviti da odmori 5-6h. Seći na kose kocke i služiti uz limunadu.