C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
6 kašika šećera
100 ml ulja
1 C prašak za pecivo
3 kašičice kakaoa
6 kašika brašna
350 ml čokoladnog mleka
2 kisele pavlake
200 g C šećera u prahu
4 kesice C šlag krema sa ukusom slatke pavlake
200 ml mineralne vode
300 g mlevene plazme
100 g euro blok čokolade

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sanja

Sanjin kolač

Ispeći patišpanj od brašna, šećera, ulja, kakaoa, i praška za pecivo, pa dok je topao preliti ga hladnim čokoladnim mlekom.

Kiselu pavlaku umutiti sa prah šećerom, a C šlag sa mineralnom vodom.

Spojiti sve i dodati mlevenu plazmu, pa staviti preko patišpanja.

Odozgo narendati čokoladu.



Ostali recepti