C Slatka tradicija

Sastojci
100 g C kakao praha
1 šolja šećera (od 250 ml)
2 šolje brašna
1 C prašak za pecivo
2 kesice C vanilin šećera
pola kašičice soli
C šećer u prahu

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer Šećer u prahu Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Raspuknuti keksići

100 g C kakaoa, 1 šolja šećera (od 250 ml), pola iste te šolje, to umutiti mikserom, pa dodati jedno po jedno 4 jaja i kada ubacite jaje miksajte 30 sekundi, pa sledeće itd.

Posebno sastaviti 2 šolje brašna, 1 C prašak za pecivo, 2 kesice C vanilin šećera i pola kašičice soli, i to dodati u čokoladnu smesu. Pokriti streč folijom i staviti u frižider najmanje 4h, a najduže 24h.

Kada su odstajali praviti kuglice, valjati u kristal pa u prah šećer i stavljati u pleh obložen papirom. Peći na 180 stepeni 10-tak minuta.

Pečene malo prohladiti, pa izvaditi iz pleha.



Ostali recepti