C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanja C oblandi
250 g margarina
250 g mleka u prahu
200 g C šećera u prahu
100 g C kokosa
4-5 supenih kašika vode
150 g crne čokolade
50 g margarina

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Rafaelo oblande

Ušpinovati vodu i šećer, pa polako dodavati margarin iseckan na manje komade i mleko u prahu.

Kada se sastojci otope i sjedine i masa postane ujednačena skloniti sa vatre da se prohladi.

Dodati kokos i mikserom polako mutiti.

Filovati mlako na oblande.

Crnu čokoladu sa margarinom otopiti na pari i premazati odozgo oblande.

Staviti u frižider da se dobro ohladi, pa iseći na štanglice.



Ostali recepti

Originalni sastojci (C oblande) su ključ uspeha za ovu poslasticu. Svako odstupanje od autentičnih sastojaka povećava rizik da se umesto svežih, hrskavih slatkiša dobije razmekšan, nejestiv kolač.