C Slatka tradicija

Sastojci
750 g mlevenog keksa
1 l jogurta
200 g C šećera u prahu
100 g bele čokolade
4 kivija
200 g jagoda
100 g malina
100 g borovnica
150 g šlaga
3 dl mleka
1 pakovanje puslica

Naši proizvodi
Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Puslica torta

Kivi i jagode očistite i iseckajte pa pomešajte sa malinama i borovnicama.

Sjedinite jogurt i šećer, dodajte mleveni keks i izredanu čokoladu pa sve dobro izmešajte.

Okrugli kalup obložite papirom za pečenje pa na dno rasporedite trećinu smese.

Preko stavite polovinu pripremljenog voća, stavite zatim drugi deo smese od keksa, ponovo voće i na kraju završite preostalom smesom od keksa.

Šlag umutite sa hladnim mlekom i njime prefilujte tortu.

U krug stavite cele puslice a ostatak izlomite i stavite na bočnu stranu torte.

Sredinu torte ukrasite voćem.



Ostali recepti