C Slatka tradicija

Sastojci
1/2 kg posnog keksa
1 kg jabuka
1 l vode
250 g šećera
2 kesice C pudinga od vanile
kesica posnog C šlaga
100 g crne čokolade
2 kašike ulja

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Gabrijela

Posna keks torta sa jabukama

Skuvajte vodu, šećer i jabuke (očišćene i iseckane na kockice).

Kad se jabuke skuvaju, u smesu dodajte, već razmućene dve C kesice pudinga od vanile.

Ređajte u pleh naizmenično red keksa, red jabuka sa pudingom. Završni red je od keksa.

Kada se torta skroz ohladi, prekrite je glazurom od 100 g čokolade i 2 kašike ulja.

Nakon toga je ukrasite umućenim C šlagom, od gore dodati orahe ili bademe po želji.



Ostali recepti

Posnu tortu možete napraviti i nekoliko dana ranije.

Ukus je specifičan, brzo se priprema.