C Slatka tradicija

Sastojci
voda
šećer
C kakao prah
C soda bikarbona
so
C vanilin šećer
C prašak za pecivo
sirće
ulje
C puding čokolada
margarin
crna čokolada
posni šlag

Naši proizvodi
Vanilin šećer Kakao prah Soda bikarbona Prašak za pecivo Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Posna čokoladna torta

Kore:
2 čase(od jogurta) vode, 2 čaše šećera da provri, i u to dodati kakao C 3 kašičice. Skinuti sa vatre, prohladiti i dodati 2 kašičice sode bikarbone C, pola kašičice soli, pola čaše ulja, 2,5 čaše brašna, 2 kašičice belog sirćeta, 1 vanilin šeće C i 1 prašak za pecivo C. Od ove smese peći 3 kore.

Fil:
800 g vode, 300 g šećera, 3 C pudinga od čokolade skuvati. Kada se prohladi dodati 1,5 margarin i dodati 150 g crne čokolade.

Zatim umutiti 200 g posnog šlaga za filovanje. Ređati kora - fil - šlag.



Ostali recepti