C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 l mleka
6 C pudinga sa ukusom vanilina
2 margarina
250 g C šećera u prahu
200 g mlevene plazme
200 g kokosa
200 g oraha ili lešnika
2 C šlaga classic

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Pesak torta

Skuvati puding u 1,5 l mleka, Ostaviti da se puding dobro ohladi. Za to vreme umutiti 250 g margarina sa 250 g šećera u prahu, a zatim ohlađen puding sjediniti sa šećerom i margarinom.

Tu smesu podeliti na tri dela. U prvi deo dodati plazma keks, u drugi deo kokos, treći deo orahe lil lešnike. Malo pouljiti kalup za tortu i ređati prvi deo keks, drugi deo kokos i treći deo orahe ili lešnike.

Staviti tortu u frižider sat vremena, izvaditi iz frižidera i odozgo ukrasiti sa šlagom.



Ostali recepti

Po želji možete u jedan deo staviti i žele bombone, banane umesto oraha, kokosa.