C Slatka tradicija

Sastojci
300 ml mleka
300 g keksa
100 g putera
300 g čokolade
1 puding vanila
1 slatka pavlaka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Parfe torta

U zagrejano mleko rastopiti dobar komad putera i 300 g čokolade. Sve malo prohladiti, pa u to izlomiti keks, mešati, ali da se keks ne raspadne, pa zatim ohladiti.

Puding umutiti po uputstvu. Umutiti slatku pavlaku u šlag.

Dno i stranice staklene činije prekriti šlagom, pa sipati deo ohlađenog čokoladnog keksa, pa puding, te tako naizmenično dok ne potrošimo materijal.

Na kraju ukrasiti preostalim šlagom, po obodu malo žutog pudinga, diskretno posuti kakao prahom i ruža, dovoljna da Parfe načini posebnim.



Ostali recepti