C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C Oblandi
5 jaja
50 g šećera
150 g C šećera u prahu
200 g putera
Pomorandža
Glazura:
200 g šećera
1 dl vode
Pomorandža

Naši proizvodi
Oblande Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa pomorandžom

Umutite pet jaja s pet kašika šećera, izrendajte koru, iscedite sok od pomorandže i kuvajte na pari. Ostavite da se ohladi.

Umutite puter i 150 g prah šećera pa sjedinite sa hladnim kremom.

Filujte oblande i prelijte glazurom koju ćete napraviti tako što ćete ušpinovati 200 grama šećera sa decilitrom vode i sokom od jedne pomorandže.

Sklonite s vatre i mutite dok ne pobeli, a onda razlijte preko oblandi i ostavite da se stegne.

Isecite na štanglice.



Ostali recepti