C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
1/2 l meka
500 g kristal šećera
250 g margarina za kolače
300 g keksa
100 g kokosovog brašna

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Oblande sa C kokosom

Mleko staviti da provri, pa dodajte šećer i kuvajte na tihoj vatri oko pola sata.

Zatim u vruće mleko dodajte margarin malo usitnjen i promešajte da se istopi.

Keks izmrvite oklagijom, pa zajedno sa kokosovim brašnom dodajte mleku.

Kada se smesa prohladi filujte oblande.



Ostali recepti

Keks stavite na veću kuhinjsku krpu ili stolnjak, preklopite krpom i tek tada valjajte oklagijom od gore, tako se keks neće rasipati naokolo.

Kada nafilujete oblande, prekrijte kuhinjskom krpom i od gore stavite neki malo teži predmet da se krajevi ne bi odvojili.