C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
500 g sitnog šećera C
3-4 kašike C Kakao
50 - 100 g C Kokos
250 g margarina za kolače
400 ml mleka
4 kašike brašna
1 jaje

Naši proizvodi
Oblande Kakao prah Kokosovo brašno Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milanka

Oblande Brzi Gonzales

Sitni šećer C 500 g, 350 ml mleka otopiti, u to dodati 4 kašike brašna i 1 jaje.

To sve kuvati na tihoj vatri uz mešanje 10 minuta.

U vrelo dodati margarin, dobro promešati i ostaviti fil da se prohladi.

Fil podeliti u dva dela. U jedan deo fila staviti 3 - 4 kašike kakao C.

U drugi deo fila staviti po želji kokosa C (50 - 100 g).

Filovati na C oblande naizmenično fil.

4 kašike brašna,1 jaje razmutiti u 50ml mleka da ne bude grudvica i zakuvati u mleko. Oblande C filovati hladnim filom.



Ostali recepti