C Slatka tradicija

Sastojci
2 šolje šećera
2 šolje mleka
250 g margarina
100 g čokolade
2 jaja
1 kašika brašna
100 g C kokosovog brašna
300 g mlevenog keksa
1 pakovanje C oblandi
(koristiti šolju od 2dl)

Naši proizvodi
Oblande Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Nugat kocke

Staviti mleko i sećer da se kuva, čim se šecer istopi dodati margarin - kada se i on istopi dodati čokoladu.

Jaja izmutiti (viljuškom) dodati kašiku (supenu) brašna sjediniti i dodati u mleko,kuvati par minuta.

Dodati kokos i keks, sve dobro sjediniti.

Oblande odmah filovati (da ravna strana oblande bude dole i gore), fil se nanosi i na poslednju oblandu.

Kada se ohladi posuti je rendanom čokoladom, seći je na kockice (zalogaje).



Ostali recepti

Čokolada može za kuvanje, a može i mlečna i ako se stavi više nema greške, biće samo jos ukusnije.