C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kora za pitu
3 jaja
1 čaša jogurta
1 C Prašak za pecivo
Malo soli
Kisela voda po potrebi
300 - 400 g sira
Kalup za maline
Malo margarina
Susam po želji

Naši proizvodi
Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Mafins gibanica

Stavite kore u zamrzivač da se zamrznu. Umutite jaja, jogurt, sir i C prašak za pecivo. Posolite po ukusu i dolivajte kiselu vodu dok ne dobijete redak fil. Zamrznute kore izmrvite i pomešajte sa filom. Margarinom dobro podmažite kalup za maline. Kašikom sipajte umućenu smesu u kalupe i po želji pospite susamom. Pecite na 200 - 220° C oko 15 - 20 min. Kada se prohlade, pažljivo izvadite mafine iz kalupa i poslužite.



Ostali recepti

U fil možete da dodate: blanširano zelje, spanać ili brokoli.