C Slatka tradicija

Sastojci
700 g C šlaga
700 ml mleka ili kisele vode
250 g C šećera u prahu
700 g kisele pavlake 20%
300 g mlevenog keksa
100 g mlevenog lešnika
čokoladne kupljene korice
500 ml čokoladnog mleka

Naši proizvodi
Šlag univerzalni Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Letnji povetarac

Umutiti 500 g C šlaga sa 500 ml kisele vode. To je jedan fil. 200 g ostavljamo za preko.

U drugu posudu pomešati kiselu pavlaku sa C šećerom u prahu i lagano dodavati mleveni keks i mleveni lešnik, i to je drugi fil.

Korice se kvase čoko mlekom i krećemo sa pravljenjem najbrže torte.

1.kora, fil sa keksom...šlag

2.kora, fil sa keksom...šlag

3.kora, fil sa keksom i preko preostali šlag (200 g smo umutili sa 2 dl kisele vode)



Ostali recepti

Super je za iznenadne goste, potrebno vam je pola sata!