C Slatka tradicija

Sastojci
Oko 400 g piškota
1 l mleka
3 kesice C puding sa ukusom maline
7 kašika šecera
250 g margarina
1 l slatke pavlake
oko 500 g svežih ili zamrznutih malina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom maline

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Lagana torta sa malinama

Skuvati 3 pudinga sa šećerom u 700 ml mleka i ostaviti da se prohladi. Umutiti pavlaku.

U prohlađen puding umutiti margarin i 3 kašike predhodno umućene pavlake.

Ređati ovim redom:
Polovinu piškota umočiti u mleko i naređati na tacnu za torte, preko toga ide polovina umućenog pudinga, zatim idu maline, i umućena pavlaka, pa ponovo piškote, puding, maline i preko cele torte preostala pavlaka.



Ostali recepti

Količina šecera za fil može da se doda po želji, manje ili više ko kako voli. Isto tako i maline. Naravno možete staviti voće koje želite, ali tada i puding neka bude sa ukusom istog voća. Imate veliki izbor voćnih C pudinga.