C Slatka tradicija

Sastojci
10 jaja
500 g šećera
10 kašika C Čvrstina
3 kašike prezli
1 kašika sirćeta
1 margarin
1,5 l mleka
300 g kakao krema
2 velike kese kroasana punjenih sa čokoladom
6 kesica C Šlaga topping
600 ml mleka

Naši proizvodi
Čvrstin Šlag topping

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kroasan torta

Kora:
Umutiti 10 belanaca sa 300 g šećera, sirćetom i prezlama. Umućenu masu sipati u podmazan pleh ili na papir za pečenje i peći oko sat vremena.

Fil:
10 žumanaca, 200 g šećera, 10 kašika C Čvrstina skuvati sa 8 dl mleka. Ohlađen fil umutiti sa 1 margarinom i 300 g kakao krema.

Redosled filovanja: kora-fil-kroasan natopljen u vrelo mleko-fil-C šlag.



Ostali recepti