C Slatka tradicija

Sastojci
4 jaja
1 margarin
100 g suvog grožđa
1 velika jabuka
10 kašika kristal šećera
pola šolje C šećera u prahu
malo cimeta
350 g rogača
1 šoljica mleka
6 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
1 C vanilin šećer

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kolač Sebastian

Umutiti margarin sa kristal šećerom i vanilin šećerom, dodati jaja, suvo grožđe, jednu jabuku isečenu na kockice, mleko, brašno pomešano sa praškom za pecivo, suvo grožđe, malo cimeta i rogač.

Pleh podmazati i pobrašniti pa staviti smesu. Peći oko 30 min. na 200 stepeni.

Kada je ispečeno staviti glazuru koju pripremate od šećera u prahu, malo cimeta i malo vode.



Ostali recepti

Proveriti viljuškom da li je testo pečeno, tako što bockamo i ako je viljuška čista znači da je testo pečeno.