C Slatka tradicija

Sastojci
800 g šećera
200 ml vode
250 g margarina
400 g mleka u prahu
200 g kokosa
100 g bele čokolade
100 g crne čokolade
1 pakovanje C oblande
1 pakovanje rafaelo oblanda

Naši proizvodi
Oblande Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Kinder bueno oblanda

Šećer i vodi špinovati 10 minuta, kad se šećer ušpinuje sipati polako u posudu u kojoj smo sastavili margarin, mleko u prahu.

Umućenu masu podeliti na dva dela u prvi deo dodati belu čokoladu, a u drugi deo crnu otopljenu čokoladu.

Filovati oblandu, na prvoj kori oblande namazati crni fil pa preko fila kore od rafaelo oblandice.

Na jednoj kori staju dve korice rafaelo oblande, a njih smo premazali sa belim filom, pa opet odozgo crni fil pa oblanda.

Ohladiti pa seći na štanglice..



Ostali recepti

Kružiće možete napuniti sa lešnicima, za još bolji ukus.