C Slatka tradicija

Sastojci
2 pakovanja piškota
2 C pudinga od vanile
2 C pudinga od jagode
1 C puding od kokosa
3 C vanilinog šećera
Šećer i mleko po upustvu sa kesice pudinga
1/2 margarina
Sezonsko voće (maline ili jagode 2 šolje)
1 C šlag

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding sa ukusom jagode Puding kokos Vanilin šećer Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jeca

Jecina poslastica

Piškote utapati u mšsavinu vode i soka od malina ili jagoda (može i mleka) i ređati ravno.

Puding spremiti po upustvu sa kesice, polovinu margarina podeliti na 3 dela (trećina za vanilin puding, trećina za puding od jagoda i trećina za kokos).

Preko piškota premazati puding od vanile.

Preko njega dodati polovinu drugog pakovanja piškota, preko njih premazati puding od jagoda, red preostalih piškota, preko puding od kokosa.

Dodati maline ili jagode. Ostaviti da odstoji, a onda dekorisati C šlagom.



Ostali recepti

Sačekati da se puding prohladi pre filovanja, ali da ipak bude topao radi lakšeg razmazivanja. Pre dekorisanja šlagom tortu ostaviti barem 1h u frižideru da se malo stegne.