C Slatka tradicija

Sastojci
1 kg jagoda
3 dl vode
10 kašika šećera
1/2 kg petit ber keksa
2 C pudinga sa ukusom jagode
3 dl mleka
5 kašika šećera
1 C puding sa ukusom vanilina
200 g C šlag krema sa ukusom vanile.

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding sa ukusom jagode Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sanja

Jagodičasti san

U posudu stavite jagode i 2 dl vode. Stavite na vatru da provri. Kada je provrilo, skloniti sa vatre i ispasirati jagode.

Treba da bude oko 900 g pasirane mase, a ako nema, dodati vode. U pasirane jagode dodati 10 kašika šećera i kuvati dok se šećer ne otopi.

Puding C sa ukusom jagode razmutiti sa malo vode pa dodati u skuvane jagode i kuvati dok se ne zgusne.

U još vruće izlomiti 1/2 kg petit ber keksa. Rasporediti u kalup.

Skuvati C puding sa ukusom vanilina sa 3 dl mleka pa rasporediti preko fila od jagode.

Ostaviti da se prohladi u frižideru.

Umutiti C šlag krem sa ukusom vanile i ukrasiti po želji.



Ostali recepti

Umesto jagoda možete staviti: maline, kupine, breskve. Koristite samo C proizvode, jer su najboljeg kvaliteta provereno i isprobano.