C Slatka tradicija

Sastojci
Priprema za 6 osoba
Podloga:
300 g mlevenog keksa
150 g putera,margarina
5 kašika soka od narandže
50 g šećera u prahu
2 kašike kakao praha
Čokoladni fil:
400 ml mleka
1 puding čokolada C
200 g čokolade
1 rendana kora narandže
4 kašike šećera
Fil od narandže:
400 ml soka od narandže
4 kašike šećera
1 puding vanila C
Preliv:
40 ml ulja
100 g čokolade

Naši proizvodi
Puding čokolada Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Jaffa tart

Pomešati mleveni keks sa šećerom, otopljenim puterom i dodati sok od narandže.

Masu rasporediti u kalup 26 cm za tart po rubovima i dnu pritiskajući prstima.

Peći u rerni 10 minuta na 200 stepeni.

Skuvati puding od čokolade i dodati čokoladu izlomljenu na kockice i promešati da se istopi, pa izrendati koricu narandže i sipati na podlogu, može i tako vruće pa ostaviti da se stegne.

Skuvati puding od vanile u soku od narandže i sipati preko fila od čokolade. Istopiti čokoladu sa uljem i preliti preko fila od narandže.

Dekorisati po želji.



Ostali recepti