C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
250g šećera
3 C želatina
3 C šlag krema sa ukusom vanile
Rendana čokolada
200g napolitanki

Naši proizvodi
Želatin Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Havana torta

U 1,5 dl mleka potopiti 3 kesice želatina. Ostatak mleka staviti da prokuva sa šećerom, skinuti sa ringle i umešati rastopljeni želatin. Ostaviti da se dobro ohladi u frižideru.

3 šlag krema umutiti sa 3 dl vode. Spojiti obe smeše i mutiti mikserom oko 20 minuta. Podeliti na 2 dela i u 1 deo dodati rendanu čokoladu, ili neki ekstrakt.

U dublju tepsiju staviti celofan i sipati red fila pa red mrvljenog keksa, pa opet fil pa keks….

Staviti je u zamrzivač na sat-dva, pa prevrnuti na tacnu.



Ostali recepti