C Slatka tradicija

Sastojci
Za prvi sloj:
300 g mlevenog keksa
125 g margarina
Za drugi sloj:
2 C pudinga sa ukusom čokolade
5 kašika šećera
500 ml mleka
125 g margarina
Treći sloj:
2 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
5 kašika šećera
500 ml mleka
300 g ribizla (voća po želji)
Završni sloj:
2 C krem šlag sa ukusom čokolade
100 g čokolade za kuvanje

Naši proizvodi
Puding čokolada Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dijana

Dikina čarolija

Prvi sloj: pomešati keks i otopljeni margarin, može i malo mleka ako je smeša previše suva.

Ja sam koristila tepsiju za ređanje, a najbolje bi bilo kalup.

Drugi sloj: skuvati 2 C pudinga od čokolade, kada se ohladi umutiti mikserom i dodati margarin koji je na sobnoj temperaturi.

Treći sloj isto skuvati šećer, mleko i puding, a kada se dobro ohladi puding umutiti mikserom, u slučaju da nema grudvica po zavrsetku dodati ribizle.

Umutiti C šlag po uputstvu sa kesice i staviti preko.

Otopiti čokoladu i našarati preko šlaga.



Ostali recepti

Ovo je jedan brz i jeftin kolač, to sam imala u kući i bilo je super. Ukus pudinga možete menjati po volji kao i voće.