C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog plazma keksa
150 g celog keksa
1 C puding od vanile
mleko po potrebi
C vanilin šećer
100 g kikirikija neslanog
3 C šlaga
C šećer u prahu
50 g margarina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Vanilin šećer Šlag classic Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragica

Dacina kikiriki keks torta

Izdrobiti keks i staviti u dublju posudu gde ćete praviti tortu.

Skuvati C puding od vanile sa dodatkom C vanilin šećera i prah šećera po ukusu.

Kad se puding malo prohladi dodati margarin i mleveni kikiriki, sve dobro izmiksati i dodati preko drobljenog keksa.

Zatim umutiti 2 šlaga sa C šećerom, dodati mu mleveni keks i to preliti preko pudinga.

Izmutiti treći šlag i njime filovati tortu. Odozgo posuti mlevenim kikirikijem. Ukrasiti po želji.



Ostali recepti