C Slatka tradicija

Sastojci
18 jaja
18 kašika šećera
18 kašika brašna
3 kašike ulja
6 kašika C kakao praha
2 C praška za pecivo
2 l mleka
12 kašika šećera
2 C XL pudinga čokolada
1/2 l slatke pavlake
250 g margarina
150 g C šećera u prahu
250 g C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragana

Čoko užitak

Mutiti tri kore od po 6 jaja - posebno belanca, dodavati šećer, pa brašno, pola praška za pecivo i žumanca.

Smesu naliti u pleh sa papirom i peći desetak minuta na 220 stepeni.

Dok se kore hlade, u 2 l mleka dodati 12 kašika šećera i skuvati puding.

Kada se ohladi dodati umućenu slatku pavlaku i izmiksan margarin sa šećerom u prahu.

Obilno filovati kore i premazati šlagom.



Ostali recepti