C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
300 g menaž čokolade
1 C puding sa ukusom čokolade (ili čokoorindž))
9 kašika brašna
30 kašika šećera
300 g oraha
3 veće pomorandže
1 margarin
800 ml mleka
Za ukrašavanje:
šlag ili čokolada po želji

Naši proizvodi
Puding čokolada Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

Čoko orindž

Ispeći kore:
5 belanca umutiti sa 5 punih kašika šećera, nakon toga dodati 1 kašiku brašna, 1 punu kašiku kakao praha i 100 g oraha. Tako 3 puta.

Fil:
15 žumanaca umutiti penasto sa 15 kašika šećera, 1 C puding sa ukusom čokolade, 6 kašika brašna, malo hladnog mleka od onih 800 ml.

U preostalih 800 ml skuvati fil. U vruć fil dodati narendanu koru od pola pomorandže, 300 g čokolade. Kada se fil ohladi dodati margarin.

Odozgo ukrasiti šlagom ili čokoladom po želji.



Ostali recepti