C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C Oblandi
4 jaja
400 g šećera
250 g margrina
5 kašika mleka
100 g čokolade za kuvanje
350 g mlevenog keksa
Za čokoladni preliv:
100 g čokolade za kuvanje
3 kašike šećera
50 g margarina
3 kašike mleka

Naši proizvodi
Oblande

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljiljana

Čoko oblande

Na pari kuvati jaja sa šećerom, oko 15 min. Dodati margarin, da se otopi, mleko i čokoladu.

Kada se sve sjedini i postane kremasto, dodati keks, dobro izmešati i toplim puniti oblande. Poslednju ne premazivati filom.

Upakovati u alu foliju i pritisnuti nečim težim. Ostaviti preko noći. Sutradan preliti čokoladom.

Sastojke za preliv prokuvati nekoliko minuta, da se sve sjedini i preliti preko poslednje oblande.

Ostaviti da se ohladi. Seći po želji, na štapiće ili kvadrate.



Ostali recepti