C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje C oblandi
Glazura:
300 g crne čokolade
20 g maslaca
ili 100 g šlaga sa 1 dl kisele vode
Beli fil:
500 ml biljne slatke pavlake
450 g krem sira
150 g C šećera u prahu
1 kesica C vanilin šećera
Voćni fil:
450 g crvenog voća (maline ili crveni mix)
600 ml vode
2 C pudinga sa ukusom vanilina
6 kašika šećera

Naši proizvodi
Oblande Šlag classic Šećer u prahu Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marina

Cheesecake oblanda

Voće kuvati sa 500 ml vode i šećera oko 15 min. U to dodati puding koji ste rastvorili u preostalih 100 ml vode i kuvati dok se ne zgusne. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti slatku pavlaku i u tu smesu dodajte krem sir, vanilin šećer i šećer u prahu, a zatim još jednom sve umutite mikserom.

Oblande filovati belim filom - oblanda - voćni fil - oblanda i tako još jednom do trećeg belog fila.

Pokriti alu folijom i ostaviti u frižideru da odstoji 2 do 5 sata.

Kada se oblanda stegne, staviti glazuru od istopljene čokolade i maslaca.

Sačekati da se glazura malo stegne, pa lagano nožem iseći na štanglice ili veličine koje želite.



Ostali recepti

Voćni fil nanositi hladan, kako oblande ne bih omekšale. Umesto glazure od čokolade možete oblande ukrasiti sa šlagom.