C Slatka tradicija

Sastojci
3 lista C oblandi
2 dl mleka
450 g šećera
200 g kokosa
50 g brašna
250 g margarina
2 C vanilina šećera
2 kašike C Kakao praha

Naši proizvodi
Oblande Kokosovo brašno Vanilin šećer Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

C Oblande sa kokosom

U šerpu sipati mleko, šećer i kokos, te kuvati na umerenoj temperaturi dok se šećer ne otopi.

Dodati brašno i margarin, kuvati da se margarin potpuno rastopi.

Skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi.

Gotov fil podeliti na dva dela.

U jedan deo staviti vanilin šećer, a u drugi kakao.

Oblande filovati sledećim redosledom: list oblande, kakao fil, list oblande, vanil-fil i završiti listom oblande.

Gotov kolač staviti u frizider.

Pre serviranja iseći ga na kocke ili rombove.



Ostali recepti